Alexandraas

Alla inlägg under oktober 2010

OJ

Av Alexandra Jonsson - 10 oktober 2010 09:28

Shit kom på att jag inte ens har börjat läsa en bok tills svenskan på tisdag när vi har bokpresentation! Inte smart Alex..Inte smart..


Annars så ska vi åka till stan nu, får hoppas att dataväska och halsduk följer med hem. /Kram

Av Alexandra Jonsson - 9 oktober 2010 20:58

Nu är Samantha borta också. Haha fy vad fult det lät, men iallafall så hann vi klart med det vi skulle så hon har boat in sig i lägenheten nu..

  & jag ska kolla på Kenza&Tyra show strax, har inte hunnit med det än för nyheter24's sida har haft damp men nu funkar det tydligen! Är helt slut i kroppen efter igår&idag....


HAR FÖRESTEN MÄRKT ATT MINA TEXTER ÄR ALDELES FÖR LÅNGA, SKA BLI ÄNDRING PÅ DET. SKA FÖRSÖKA IALLAFALL! LOVAR   

//Puss&godnatt

Av Alexandra Jonsson - 9 oktober 2010 08:58

Kvällen igår spenderades några timmar i Samanthas lägenhet här i våla eftersom hon ska flytta ut. Jag plockade mest småsaker, när jag hade svårt att få upp ett litet ikea-diskställ

 (skulle bara sätta ihop två pinnar på den) helt själv ja det gick inte bra.. då kom jag på att det va bäst om jag hållde mig undan...   

Men iallafall så är det de som kommer sysslas med idag också!

sen ska jag skriva lite på fysiken&Engelskan för det har vi prov i nästa vecka.. tycker det är smått duktigt av mej å börja redan nu!   


/godmorgon&puss


Av Alexandra Jonsson - 8 oktober 2010 16:51

Sket i träningen för mera än halva laget skulle på konfaläger sa Carro, så känns det onödigt att åka i typ 35minuter för att köra en oseriös träning med typ 5-6 stycken.. Men snart ska vi äta pizza här hemma, eller jag ska äta pommes, är inte ett dugg sugen på pizza.. & sen kolla gårdagens Kenza&Tyra show..    

/Puss&kram,

 

--------------------------------

 

Jag har väll sagt att jag älskar dej bästavän?

 

  

Av Alexandra Jonsson - 8 oktober 2010 07:19

Ska strax till sista dagen i skolan för veckan ska bara äta klart frukosten sen på med kläderna. So'n sittet också skapligt bra, det är ju bra iallfall! Hörs kanske senare för vid 4 åker jag & Alice och tränar.

//puss

Av Alexandra Jonsson - 7 oktober 2010 15:55

Yes det är vad jag håller på med nu, SO alltså, dax att börja plugga nu efetersom det är "prov" imorgon.. Nu läser jag om det som står på rubriken där uppe, sen blirdet anteckningarna som ska sättas in i mitt ganska så lilla huvud. Låter tråkigt.. Jag vet.

/puss


Sen för den delen så sa jag ju förut att jag skulle lägga in lite bilder från Jennifers skolmapp på fb, njut av 3 bilder på mina klasskompisar, som sagt, alla klasser kan ju inte vara normala.. Men i tycker om dom endå!   


  

Av Alexandra Jonsson - 6 oktober 2010 19:14

Har tyvvär ingen lust med att blogga idag, tråkigt för er att inte ha nå kul och läsa.. Men jag kan ju iallafall säga att beeptestet gick apadåligt & att jag&Jenniföör spelar bäst på 4händigt på orgeln i kyrkan!   

 haha , puss!

Av Alexandra Jonsson - 6 oktober 2010 07:25

Har strax fixat klart mig ska bara fixa gympaväskan,

beeptest idag.. blääää på det!! Sen äta frukost,

sen gå till skolan, Efter sen är det konfa till 5 ungefär.hörsdå


FÖRESTEN SÅG NI DH IGÅR?? DET ÄÄÄÄÄGDE SOM VANLIGT!!   


Ovido - Quiz & Flashcards