Alexandraas

Alla inlägg den 4 september 2010

Av Alexandra Jonsson - 4 september 2010 20:30

Även fast du är en liten minibitch, mycket irriterande, oftast ganska elak

så älskar jag dig lilla skrutt, Du betyder mycket förmig, mera än du någonsin kommer att förstå

  


  

GAMMALBILD, FORTFARANDE LIKASÖT. 

Av Alexandra Jonsson - 4 september 2010 16:19

Träningsoverllerna va inte så himla snygga. Hade hoppats på snyggare iallafall, men vad gör man, jag behöver ju en, bra att ha till&från träningar, och på match.. Det fanns iallafall typ 6olika storlekar,jaoch Carro valde typ ganska stora, (samma storlek) Det knäppaste är ju att den satt löst på mig, och jag är mulligare än hon, hon är pinnsmal alltså borde hon ju typ bada i hennes sen, Hehe, också ska det stå namnet på ryggen, tror ja, annars blir det nån annanstans, Jaja det blir bra, 700tror jag dom skulle gå på..


Av Alexandra Jonsson - 4 september 2010 10:16

Alltså varför ska det finnas rubriker? Man kommer endå aldrig på nån, och när man väl gördet så blir dem bara oseriösa. Ellerhur?


Annars så ska jag klä på mig, göra inbakad fläta i håret, packa väska, åka till Alice, Åka till Björklinge, Göra något dära, fast jag vet fortfarande inte vad! Och Caroline svarar inte på sms,  så får väll va beredd på träning lr något, när dem vuxna har möte. Sen in till uppsala,  ta bussen hem, för fick inte plats i Alice's bil, för dom skulle köpa något.. 

Dax att fixa sig nudå. Pussen


Ovido - Quiz & Flashcards