Alexandraas

Alla inlägg under januari 2011

YES

Av Alexandra Jonsson - 7 januari 2011 15:42

Blir träning endå, mami & erikkom hem tidigt, så domkör mig. Annars så är det letsdance ikväll. Av dom jag har sett kommer vara med tror jag att jag hejjar på hannah graaf. men det kommer nog ändra sej efter några program, nej ska åka strax. PUSS

Av Alexandra Jonsson - 7 januari 2011 11:25

Oredigerade som vanligt i mitt fall xd

  

Av Alexandra Jonsson - 6 januari 2011 19:48

Ett tips till er som är på cup &lär vänta 5timmar mellan matcherna: Lek! haha om vi hade kul, det började med att vi (jag, alice å emma) Stack ifrån carro, matilda & lollo.. vi gömde oss under läktaren sen fortsatte det att vi spelade bandy under läktaren och bland allt folk. Sen raggade lite killar på emmsi, höhö pottfrilla!  Fyfan vad jag vill att det ska bli flera cuper snaaart!  bara för det måste jag bjuda på bild från gömningen  :)

  

.

Av Alexandra Jonsson - 6 januari 2011 14:55

Jag har legat i sängen hela dagen fram till nu. Va uppe & åt frukost sen gick jag tillbax till sängen å datorn. Socialt, haha.. resten av familjen är på nån körkonsär med lillasyster så skulle skära grönsaker till maten iallafall lovade jag mami. blogga suger förtillfället menmen.

A

Av Alexandra Jonsson - 6 januari 2011 12:21

Trötter. Hejdåååå

MMH

Av Alexandra Jonsson - 5 januari 2011 21:54

vi kämpade på riktigt bra alla matcher faktiskt. :) Sen kan jag ju vara lite smått dålig förlorare över sista matchen idag. men vadfan, motståndarna va cp, och sa elaka saker, och hela laget va slut, sen va det ju lite tråkigt att alla i laget lärde stå över 1 match nångång under cupen & att det va min tur under semifinalen (visst va det semifinal eller är jag ute å cyklar?) idag. Menmen vi taggar om tills på söndag då det är vanlig match. DUSCH NU.

Av Alexandra Jonsson - 4 januari 2011 21:33

Dax att sova fast klockan bara är halv 10. menmen, va uppe alldeless för sent igår & gick upp så tidigt så det behövs. Dessutom ska jag ju upp ännu tidigare imorgon för ännu en dag i hallen. (:


Kusin från småland med min morbror kanske kommer & kollar en match också,   jag måste bara kolla tiden som att matcherna för morgondagen inte är satta än. Menmen, sängen var det ja. PUSS

Av Alexandra Jonsson - 4 januari 2011 19:36

  

1. Alice, även kallad lillaslottetimitten

2. Emma, även kallad prinsessan

3. Matilda

4. Caroline

  

1. Amanda, Emmy, Sofia, Josefine

2. Julia

3.Klara, Sandra, Linda, Frida

4. Andreas

Ovido - Quiz & Flashcards