Alexandraas

Alla inlägg under december 2010

Av Alexandra Jonsson - 18 december 2010 11:28

Tycker jag smakar skit. haha menmen ska gå fram nu och köpa det till pappa iallafall, han börjar bli sjuk. Han gissar på magsjuka, men det får jag hoppas att han inte har, för jag har inte tid att vara sjuk nu. Bandytunering på måndag och film & betyg på tisdag i skolan. (:

Av Alexandra Jonsson - 17 december 2010 18:58

BÖRJAN & SLUTET ÄR BÄST. HAHA VIDEON ÄR FRÅN LINAFOTO.

Av Alexandra Jonsson - 17 december 2010 18:33

Vad social jag har kännt mig idag, suttit vid datorn och kollat julkalendern och äntligen ligger jag på avsnitt 17. haha. Nu är fanny på kalas och pappa hos Anneli & stefan så jag får hitta på något ett tag tills dom kommer hem.. :) FAN, kom nyss på att jag glömde skriva i gästboken att jag inte kom på träningen. hur fan kan man lyckas glömma en sån sak!? Menmen det va nog inte hela världen heller ;)

Av Alexandra Jonsson - 17 december 2010 15:11

EN YNKA VECKA KVAR. NICE, JAG LÄNGTAR!

Ingen träning för mig ikväll stannar hemma med papi & lillasyster istället.

Nu ska jag fortsätta kolla på julkalendern, hann bara 5avsnitt igår, sen blir det mat och ikväll är det robinson. Yes så är det. HEJDÅÅ PUSS

Av Alexandra Jonsson - 16 december 2010 18:40

Jag lovar på heders!: Sen förra inlägget har jag suttit med biologiuppsatsen har inte gjort något annat. och exakt nyss blev den klar. glad? Jaaaa Nöjd? Ne , inte precis. blev inte helt nöjd, men samtidigt får jag nöja mej med att den blev som den blev, även om det bara blev åtta sidor. hade hoppats på mer.. (: NU ska jag ta en dusch, sen kolla avsnitten av julkalendern, sen ikväll är det robinson. PUSS.

Av Alexandra Jonsson - 16 december 2010 15:39

Lungt och tyst. Haha skönt. Nu ska jag skriva biologi så jag blir klar, sen kolla alla avsnitt som jag har missat av julkalendern. Erik&mami är i uppsala på sjukhuset på kontroll. Hoppas dom inte hinner hem innan det är mat.. för då kan jag bestämma & laga min mat helt själv. höhöh något jag ser framemot. Då kan jag äta potatis, som dom andra har tröttnat på för läääänge sen. För varje gång jag lagar maten så blir det just potatis. Hahahah har man en favvorätt så har man! ;)

Av Alexandra Jonsson - 15 december 2010 22:06

Kom nyss på att jag inte har sett dom 9senaste avsnitten av julkalendern, hehe mycket att ta igen imorgon och på fredag. Menmen orkar man inte gå upp på morgonen eller titta på kvällen så blir det ju så.första gången i mitt liv som jag ligger efter med julkalendern. haha ;)

Av Alexandra Jonsson - 15 december 2010 20:15

Har suttit med min uppsats i 2 timmar nu och har bara skrivit 2,5sidor. Lite gjort men låååååååååångt kvar. Och kan också säga att jag inte är ett dugg nöjd med det jag har skrivit.. men orka bry sig om vilket betyg man får påden. orkar inte. huvudsaken är att jag gör den känns det som. BAJS PÅ MIG. DAX ATT FORTSÄTTA

Ovido - Quiz & Flashcards