Alexandraas

Alla inlägg under december 2010

Av Alexandra Jonsson - 4 december 2010 09:06

Imorgon är det konfa från 2-19, sen ska Släkten på eriks sida stöpa ljus (dom har gjort så i alla år) Dom ska börja stöpa vid 1, jag vill ju också vara med! men man måste ju gå på konfan, Kanske ringer jag å frågar Cissi om jag kan komma vid typ 3 istället så kan jag också vara med och stöpa ljus.. Haah låter kul va? nejdå men det är mysigt att vara tillsammans med hela "plus"släkten som vi fick på köpet med erik! :) ♥

Ska till pappa idag, om en timme ungefär, lämnar datorn hemma hos mamma för ska endå hit på måndag efter skolan, så hörsdå! (:

Av Alexandra Jonsson - 3 december 2010 19:13

Träningen gick inge bra, går bara sämre & sämre för varje gång känns det som. Får väll börja stå ute på infarten & Skotta mot garaget.

vill bli bättre, för att peppa mig själv, Så det blir ännu mer roligt, fast det är ju kul nu också :) Föresten gick mario bäst idag, haha PEPP!

  

Av Alexandra Jonsson - 3 december 2010 15:00

IKVÄLL ÄR DET TRÄNING, & MAN MÅSTE VARA DUM OM MAN LÄNGTAR TILL STYRKAN!? HAHA MEN DET BLIR JU  SUUUUUUPERMARIOOOOOO! HAHA .......

ALEX, EMMA & ALICE= HUMOR GÅNGER 100000000!

Av Alexandra Jonsson - 3 december 2010 13:56

Cissi kom & pratade med mig om biologiprovet idag..

(på VG-delen skulle man förklara 3olika mattallrikar, & hur maten gick genom kroppen) Jag skrev om två tallrikar & fortsatte sen med hur maten gick igenom kroppen, sen slutade Elin med sitt prov, så ville inte sitta kvar. HAHA så gjorde inte den 3:e tallriken. Fast jag kunde den. sen idag kom Cissi & sa att provet va asbra & om jag hade gjort den 3:e tallriken hade jag lungt fått vg. Så fick bara VG- nu.. Irriterande! Men så sa jag att ja hade gjort VGfrågorna i boken också så hon skulle kolla, och kanske ge mig vg sen endå om de va bra   

Av Alexandra Jonsson - 2 december 2010 19:54

Haha gullig lillasyster man har då, Förra veckan kom hon hem med den här till mamma, hon hade sytt den på syslöjden sen vi började efter sommarlovet. Även om det inte syns x) Hahahaha sötnos..

  


Av Alexandra Jonsson - 2 december 2010 17:54

Man blir ALDRIG för gammal för julkalendern, Chokladkalender & Julstrumpa.. Iallafall inte jag, Det hör liksom till julen! Haha Bara jag som tycker att julkalendern värkar någorlunda bra?? Missade imorse så ska kolla på reprisen nu. PUSS,

  



Av Alexandra Jonsson - 2 december 2010 16:04

Biologiprovet, ja vad kan jag säga? Kan ju börja med att säga att det va mitt sämsta prov någonsin. Gick skit & Va assvårt! Fast det kan ju ha någonting att göra med att jag inte hade pluggat lika mkt som jag brukar göra.. Sen gjorde vi även "första" delen av Engelskaprovet idag, hör&läs förståelse Gjorde VG/MVGfrågorna & det gick skapligt, så jag är Halvnöjd.. Nu är det bara plugga inför själva skriftliga delen av Provet som är imorgon.. Drygt men Får hoppas på det bästa. :)

Av Alexandra Jonsson - 1 december 2010 21:17

Ont i huvet så jag håller på å dö. biologiprov imorgon och nej jag har inte börjat plugga än.. får väll görat nu i en timme sen måste jag sova klockan är ju liksom halv 10.. För va konfa efter skolan, sen snabbt hem å äta, sen med till kanickebo & göra kransar med släkten på eriks sida. kom nyss hem därifrån. Så har inte haft tid. Heeeej IG..

Ovido - Quiz & Flashcards