Alexandraas

Alla inlägg under november 2010

Av Alexandra Jonsson - 24 november 2010 14:44

Skolan gick segare än vanligt, & ännu segare på tekniken då jag och Viktor blev helt lost på våran hemsida, vet inte hur många gånger vi gjorde fel & lärde göra om, Menmen det blev någorlunda bra tillslut. (:

Ikväll blir det lite fysikplugg & tvtittande. Somvanligt.

PUSSÅKRAM

Av Alexandra Jonsson - 23 november 2010 20:22

Gjorde nyss klart VG-frågorna på biologin har suttit med de i en & en halv timme ungefär. Drygt. & inte får jag ett VG heller tror jag, men det visar sig, är inte helt nöjd med mina svar. Men det visar sig hur de blir..

Nu ska jag ta en dusch å sen är det tv som gäller  

Av Alexandra Jonsson - 23 november 2010 15:50

Spanskan gick..bajs! Kunde allting men såfort Linda sagt åt oss att börja så blev det hjärnsläpp. Eller vi klarade det fint tills kanske dom sista meningarna då Elin får skrattanfall & alla 3 glömmer bort typ 2 meningar var. Lyckat hahah. Men Linda sa att det va bra!! :O

 

Annars så blir det ingen träning ikväll för Alice lär plugga & då har jag ingen skjuss, men det är ganska bra endå för har smått ont i huvet & så riskerar jag inte att komma hem försent till desperatehousewives..

HAHAHA!! HEJDÅÅ

Av Alexandra Jonsson - 22 november 2010 20:42

Hehehehe inge pluggande än, men ska plugga i pauserna till SHF.

Sen kanske inte vi kan spela bandy i veckan heller, Alice å dom har ingen bil, & pappa har jour & Erik måste "passa" mamma för hon kan ju inte göra så mycket.. hehe men det löser sig, det gör det ju alltid! (:

Av Alexandra Jonsson - 22 november 2010 16:53

Hemma hos mami nu, & när jag kom hit är hon hemma!? Wihoo hon hade tjatat sig tidigare ifrån sjukhuset så nu är hon hemma & allt är som vanligt.. typ.. bara att jag måste hjälpa till mer som att hon inte får lyfta tungt. haha men det klarar jag ;)

Kan fortfarande bara 3 av mina 8 spanska meningar för jag pluggade inget igårkväll. Lyckat.. men det ska sätta sig tills kl 21 iallafall för då ska det sitta så jag kan kolla på Svenska Hollywoodfruar med gott samvete haha. :D  Nu blev maten klar,puss

..

Av Alexandra Jonsson - 21 november 2010 21:10

Konfan va okej, vissa saker va kul, vissa tråkiga men så är det ju alltid..  Och jag kan ju påpeka att jag & Frida älskar att sjunga Psalmer. Det låter vackert som fan. Om ni ville veta liksom..

HAHAH! JAG DÖR! TYCKER SYND OM DOM SOM HÖRDE...

Nu ska ja äta kvällsmacka, sen plugga spanska, muntligt på tisdag, kommer gå sugigt kan 3av mina 8 meningar änsålänge. Haha lyckat.

Av Alexandra Jonsson - 21 november 2010 11:26

Kollar på harrypotter,

Spelar sims3,

tvättar ur tättstugan.

Sen vid 14-19 blir det konfa. Har ingen lust... :P

Av Alexandra Jonsson - 20 november 2010 21:38

Glömde visst säga min "mini" miss på ClasOhlson's, skulle kolla priset på en sak så gick vi till en såndära scanner så hållde jag i den och fick damp & skrek fula saker för den scannade alldrig varan, stog så i ungefär 5minuter sen lägger jag ner den & vi ska gå därifrån.. Så tar Sophie upp den och ser scannerknappen. Exakt där jag hållde mina fingrar. Smart.  Sen ska vi ju inte prata om Sophie & en London kille som inte kunde svenska & ville att vi skulle donerapengar. Haha sophie=KATASTROF!

Ovido - Quiz & Flashcards