Alexandraas

Alla inlägg under november 2010

Av Alexandra Jonsson - 12 november 2010 16:13

Jag gick ganska nyligen med i GRATIS BIO. Och kan bara säga att det värkar grymt! Man samlar poäng och kan få massa roliga saker exempel presentkort på hm, lindex, skopunkten, bio checkar och massa andra saker. Gå med ni också. Tror inte att ni kommer ångra er!

 GRATIS ÄR GÖTT!   


  


Av Alexandra Jonsson - 11 november 2010 19:50

Skriver önskelista. Massa smått å gott står på den. hehehehe.

Av Alexandra Jonsson - 11 november 2010 15:56

Skolan sög. Det känns som det är det enda folk skriver i sina bloggar nuförtiden så måste väll göra lika jag. Annars så har jag läxor att göra. Soprov, fysik, engelskaläxa & kemiläxa tills imogon. Inte känns det bättre av att jag har slarvat bort min kemi bok så jag kan inte plugga. Det enda bra idag är att snön ligger kvar. & att det är Robinson ikväll :)

HELG NU TACK.

Av Alexandra Jonsson - 10 november 2010 17:46

Är snö och kolsvart ute. Jag älskart! Har nyss ätit kinamat, och innan det var ja på Konfa. Har prov i So på fredag så jag ska plugga nu. Sen bygga snögubbe med fanny, Kommer fan bli vålas snyggaste!   

Av Alexandra Jonsson - 9 november 2010 17:01

Andra skoldagen gjord. Nu ska jag plugga spanska, jag fick G på spanskaprovet men vill göra om en del imorgon för att höja mitt betyg.

Sen vid 6 åker jag & Alice på träning. Får se om det blir någon huvudtaget just nu är det snöstorm ute så vi får hoppas på att björklingevägen inte har snöat igen. ;P

Av Alexandra Jonsson - 8 november 2010 20:52

Jag kom nyss på att insidan på min bokhylla är väldigt grå & tråkig, så ska nog göra nå slags minnes-vägg där mellan hyllplanen. Massa foton å så. Roligare att ha utskrivet istället för på datorn. Så alla kan se dom, men endå så klottrar dom inte ner hela rummet. Kommer nog bli kanon!

NU: SVENSKA HOLLYWOODFRUAR.

 

 

Av Alexandra Jonsson - 8 november 2010 14:55

Första skoldagen efter ett bra lov, Det enda positiva va väll att jag lyckades få ett VG på svenskauppsatsen, & att jag å Mich Har hittat två nya rastunderhållningar.

1: dampa på Elias .. (askul) 2. Ligga uppochner i trappan..

Har man ett bra liv så har man,, haha  xD Nu: Torsdagens avsnitt av Kenza&Tyra show. Sen kanske vi ska till Sillbo ikväll. Fanny fyller år. :)

 

SÅ SÅG DET UT, KLAGA INTE PÅ MINA PAINT KUNSKAPER :D

  

Av Alexandra Jonsson - 7 november 2010 19:22

Kollar på tv nu,fast det är paus så kollade om dom hade lagt in nå mer omdömmen. Kan ju säga att kemi, alla so, slöjd å engelska ser bäst ut.

Matte,å spanska mindre bra ut. heheeeeee..

Ovido - Quiz & Flashcards